ULTIMA ORA
Antrenorul de la Corvinul Hunedoara spune ce urmează pentru câștigătoarea surprinzătoare a Cupei României După 49 de ani, o echipă din Liga 2 a câștigat Cupa României. Corvinul Hunedoara a învins pe Oțelul Galați la loviturile de departajare, iar antrenorul Florin Maxim a vorbit despre ce urmează pentru echipa care a impresionat în acest sezon.
Incendiu la un bloc din Constanța. Mai multe persoane evacuate Un incendiu s-a produs la uscătoria unui bloc din municipiul Constanţa, iar nouă persoane au fost evacuate, conform News.ro. O femeie a fost intoxicată cu fum, iar alta a suferit un atac de panică, ambele refuzând transportul la spital.
Bărbatul arestat pentru împușcarea premierului slovac, acuzat de legături cu grupări pro-ruse Juraj Cintula, bărbatul acuzat de tentativa de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico, a fost anterior apropiat de grupul pro-rus Slovenskí Branci (Recruții slovaci), a anunțat jurnalistul de investigații maghiar Szabolcs Pagnyi, citat de publicația independentă rusă Meduza.
VIDEO Juventus, consolare după un sezon sub așteptări - A câștigat Cupa Italiei ​Juventus a câştigat Cupa Italiei pentru a 15-a oară, după ce s-a impus în fața formației Atalanta, scor 1-0, într-o finală disputată la Torino.
Ar trebui să fie obligatoriu votul în România? Câteva adevăruri incomode despre prezența la vot și „răul cel mai mic" Pe 10 mai a început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare, primele două din cele patru runde de vot prin care ne putem decide reprezentanții politici. Câți vom fi la vot în toate aceste ture, rămâne de văzut, dar prognoza nu pare prea strălucită, căci sondajele ne arată că încrederea cetățenilor în instituțiile politice e șubredă.
Championship: Leeds vs Norwich - Gazdele, favorite pentru finala play-off-ului de promovare Leeds - Norwich, meci contând pentru manşa a doua a semifinalelor din play-off-ul de promovare în Premier League, este programat, joi, 16 mai, de la ora 22:00, pe Elland Road, şi va fi transmis în direct de platforma online AntenaPLAY.
​LaLiga: Real Sociedad vs Valencia - Duel pentru Conference League Real Sociedad - Valencia, meci contând pentru etapa a 36-a din campionatul Spaniei, este programat, joi, 16 mai, de la ora 23:00, pe Anoeta din San Sebastian, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4, Orange Sport 3 şi Prima Sport 4.
Ștefan Mandachi: Antreprenorii au început să investească în educația lor financiară, dar tot avem o problemă în România Conform omului de afaceri Ștefan Mandachi, deși în România antreprenoriatul a luat avânt, lipsa educației adecvate în acest sens conduce la multe eșecuri și business-uri erodate.
Mai bine de o treime din medicii români spun că suferă de burnout. Peste 50% din cei tineri vor să plece din țară Un studiu sociologic făcut anul trecut a arătat că 34-36% dintre medici au burbout, iar 58% dintre cei cu vârsta sub 35 de ani vor să părăsească România pentru a profesa în străinătate pentru condiţiile mai bune de muncă, a declarat președintele Colegiului Medicilor, Daniel Coriu, într-o emisiune la MedikaTV.
David Copperfield, acuzat de violenţă sexuală de mai multe femei (presă) Celebrul iluzionist american David Copperfield a fost acuzat de violenţă sexuală de şaisprezece femei, dintre care unele erau minore la momentul evenimentelor pe care le reclamă, a relatat miercuri ziarul britanic The Guardian.
Temu, acuzată în Europa de practici înșelătoare și de încălcarea regulilor de comerț digital Asociațiile europene ale consumatorilor au anunțat joi că au depus o plângere împotriva platformei chineze de comerț online Temu, pe care o acuză că manipulează utilizatorii de internet și încalcă mai multe prevederi ale regulamentului UE privind comerțul online, transmite AFP.
Xi Jinping îi transmite lui Putin că Rusia şi China ''vor apăra dreptatea în lume'' Preşedintele chinez Xi Jinping i-a transmis, joi, la Beijing, omologului său rus Vladimir Putin că China şi Rusia vor "apăra dreptatea în lume", a informat Ministerul Afacerilor Externe al ţării asiatice, citat de EFE.
Android 15. Google va face o schimbare importantă pentru multe telefoane Google a anunţat mai multe funcţii de securitate pentru Android 15, dintre care se remarcă posibila detectare a momentului în care un smartphone este furat, potrivit News.ro.
Noua faptă incriminată din Legea Ciolacu-Ciucă / Care e pedeapsa și ce problemă apare în practică Legea Ciolacu-Ciucă (126/2024) care îi scapă de închisoare pe evazioniști introduce o nouă incriminare, aceasta fiind legată de nereținerea impozitelor sau contribuțiilor.
LIVE Război în Ucraina - ziua 813: Rusia nu dispune de forţe suficiente pentru a reuşi o străpungere majoră în ofensiva lor, spune NATO / Zelenski anunță o contraofensivă, după ce a mers pe front / Trupele Moscovei „avansează în toate direcțiile” pe câmpul de luptă / Putin s-a întâlnit cu Xi în China Președintele rus Vladimir Putin a laudat sprijinul acordat de China în timpul războiului din Ucraina. Înainte de sosirea sa la Beijing pentru o vizită oficială, agenția de presă de stat chineză Xinhua a publicat un lung interviu cu liderul de la Kremlin, în care acesta a descris întâlnirea cu Xi Jinping drept un „dialog între prieteni vechi”. De asemenea, el a laudat China pentru inițiativele sale pentru „rezolvarea crizei din Ucraina”, potrivit The Guardian. Beijingul face importante importuri de petrol și gaze rusești, în timp ce comerțul dintre cele două țări a crescut. În interviul acordat Xinhua, Putin a criticat „elitele occidentale” în eforturile lor de a „izola și slăbi” Rusia. Pe câmpul de luptă, armata ucraineană a repoziționat unele trupe din cauza atacurilor puternice ale forțelor rusești.
SUA - Doi fraţi care au studiat la MIT, acuzaţi că au furat 25 de milioane de dolari în criptomonede în doar 12 secunde Doi fraţi care au studiat la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) - una dintre cele mai prestigioase universităţi din SUA - au fost acuzaţi de furtul a 25 de milioane de dolari în criptomonede în doar 12 secunde. Ei au pus la cale, în luni de zile, o schemă tehnologică sofisticată pe care au executat-o în doar câteva secunde şi care ”pune sub semnul întrebării însăşi integritatea blockchain-ului”, transmite BBC.
Germanii lucrează mai puțin după pandemie și caută stimulente pentru a prelungi programul de lucru Germania caută stimulente pentru a prelungi programul de lucru, cu scopul de a repune pe picioare economia. După o reducere drastică a timpului de lucru în timpul pandemiei, guvernul german este de așteptat să anunțe în săptămânile următoare măsuri de recompensare a muncii suplimentare, inclusiv scutiri de taxe, scrie moneyreview.gr.
Cum a ajuns Robert Fico să domine politica slovacă Capacitatea lui Robert Fico de a se reinventa l-a menținut în fruntea politicii Slovaciei, în ciuda scandalurilor repetate, scrie BBC. Acum, chirurgii se luptă pentru a-i salva viața după o tentativă de asasinat care a urmat unei ședințe guvernamentale într-un oraș mic.
​Putin a sosit în China, în prima sa vizită din noul mandat prezidenţial. Delegaţia care îl însoţeşte include 20 de guvernatori regionali Liderul rus Vladimir Putin a sosit joi dimineaţă (ora locală) la Beijing, China fiind prima destinaţie externă a şefului statului rus după realegerea sa şi preluarea celui de-al cincilea mandat, relatează TASS.
Patru obstacole pentru Bulgaria în drumul spre zona euro Fostul ministru bulgar al economiei Nikolai Vasilev este convins că Bulgaria are șanse să fie acceptată în zona euro de la 1 ianuarie 2025 - atâta timp cât există voință politică.

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Contributors
Euractiv
WebPR


Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by