HotNews.ro este primul ziar continuu din Romania, editat in exclusivitate pe internet si actualizat 24 de ore din 24.
Lansat in anul 2000 sub numele de RevistaPresei.ro a devenit, in scurt timp, lider intre publicatiile de informatie de pe web-ul romanesc.

HotNews.ro, un ziar exclusiv on-line

In aprilie 2005, ne-am asumat o noua identitate: HotNews.ro - platforma multimedia de informare in timp real, cu cele mai tari stiri, obtinute din surse credibile si verificabile, comentarii si analize profunde ale evenimentelor si fenomenelor economice, sociale si politice.

Materialele jurnalistice sunt difuzate in format text, audio, video si foto.
Un motor de cautare avansata ofera acces gratuit la o arhiva de peste 100.000 de documente (text, audio,video).

Forum-ul de discutii, bloggurile, un serviciu de NewsLetter profesionist, cu difuzare zilnica si cu o editie saptamanala speciala, intregesc oferta editoriala a site-ului.


HotNews.ro, cotidianul cu cel mai rapid flux de informatii din Romania

HotNews.ro imbina viteza de reactie a celor mai avansate mass-media cu analizele echilibrate, de substanta, specifice presei scrise. Folosind cel mai recent si mai dinamic suport media, editam pe internet cotidianul cu cel mai rapid flux de informatii din Romania.

Adaptat unei lumi in plina miscare, HotNews.ro este orientat inspre informatiile din zona economico-sociala, politica economica, noutati tehnologice, companii si sectoare in expansiune, afaceri, miscari de capital, mass-media, cultura si educatie, marketing si creatie publicitara.

Redactia HotNews.ro, formata din jurnalisti profesionisti, elaboreaza materiale proprii preluate de catre marile publicatii online si offline.


O publicatie pentru un cititor premium

Cel mai important etalon al calitatilor HotNews.ro sunt cititorii nostri.
Profilul celor peste 70.000 de cititori unici / zi este foarte asemanator cu cel al cititorilor marilor publicatii economice: persoane active, cultivate, cu venituri peste medie, cu asteptari foarte ridicate in ceea ce priveste maniera jurnalistica de redare a unei informatii.

Un public matur (cu varste cuprinse intre 24 si 44 de ani ), orientat inspre succes in afaceri, preferand mediilor clasice de informare tehnologia rapida a internetului. Un public deschis inspre schimbare si orientat inspre maximum de eficienta, un cititor premium care da masura unei publicatii existente de 7 ani pe piata mass-media din Romania.

Conform BRAT, site-ul Hotnews.ro se afla pe primul loc in topul site-urilor de stiri din Romania si pe locul 8 in clasamentul general.


Proiecte de lunga durata si comunicare in parteneriat cu HotNews.ro

HotNews.ro este partenerul celor mai mari companii din Romania, care aleg site-ul nostru atat pentru campanii de imagine de lunga durata, cat si pentru campanii si promotii targetate.

Pentru detalii privitoare la parteneriate si servicii HotNews.ro, va rugam, contactati-ne.

Departamentul Marketing - PR

Bianca Vlaston
Marketing Communications Manager
Tel: 021 / 318 55 33

Claudia Vilceanu
PR Manager
Tel: 021 / 318 55 33
claudia.vilceanu[at]hotnews.ro


Marketing si Publicitate targetata pe HotNews.ro:

Casa de Vanzari ArboMedia NET SRL (www.arbomedia.ro)

Ager Press S.A. Bucuresti (www.agerpress.ro)

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by